Aanvraag lidmaatschap

Vul onderstaand formulier in om je lidmaatschap aan te vragen.


let op: Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (jan-jan). 
Vanaf € 40 per kalenderjaar word je met het hele gezin lid van Athena. Ontvang je ons trimestrieel magazine en krijg je ledenkortingen op onze parken. 

Je gegevens

 

Contact gegevens

 

Adres

 

Partner

 

Lidmaatschap

Je kan kiezen uit verschillende formules

Athena abonnement; Geniet van alle Athena-kortingen voor leden, ontvang ons driemaandelijks magazine en maak gebruik van de digitale lidkaart via onze Athena app (let op er worden geen lidkaarten opgestuurd)

Athena FBN lid (enkel Belgie);  Geniet van alle voordelen van het Athena abonnement en ontvang het internationaal naturistenpaspoort.

Athena NFN lid (enkel Nederland) ;Geniet van alle voordelen van het Athena abonnement en ontvang het internationaal naturistenpaspoort.

Basic / Premium

De premium formule geeft je gans het jaar onbeperkt dagtoegang tot al onze Athena parken.

Premium formule 1 persoons +50€ , Premiumformule Gezin +90€


 

Betaling lidmaatschap


Betaal je het liefst via domiciliëring/automatische incasso dan profiteer je van een éénmalige korting van € 7 op je lidmaatschapsbijdrage.

Als je een jaarlidmaatschap afsluit voor 2023, gaat dit direct in. Je lidkaart is geldig tot eind januari 2024.

Indien je niet voor domiciliëring of automatische incasso kiest kan je zo dadelkjk online je lidmaatschap betalen.

Indien je je lidmaatschap aanvraagt. Verklaart de aanvrager de geest en het streven van de vereniging te kennen, en bevestigen hun akkoord met alle reglementen die hieruit voortvloeien. Aanvrager bevestigt dat alle gegevens in dit formulier naar waarheid ingevuld zijn. Aanvrager verklaart dat hij/zij nooit eerder uitgesloten is geweest uit een naturistenvereniging en of federatie en dat hij/zijn niet bij een conflict in naturistische kring betrokken is geweest. Indien het nieuwe lid in strijd met deze verklaring bepaalde feiten zou hebben verzwegen, levert dit een grond voor ontslag op.


Beveiligingscode Beveiligingscode